Slottsbokning.se
Hotell Norge » Drammen

Beskrivning Drammen

Drammen är en medelstor stad med omkring 60 000 invånare, belägen ca 45 kilometer från Oslo. Drammen var länge en stor hamnstad och är fortfarande en viktig importhamn, nu ligger dock mer fokus på tillverkning av verkstadsprodukter och staden är även en stor papperstillverkare.

Drammen har en lång historia och för den historieintresserade finns många monument värda ett besök. Börja med Bragenes torg och beundra den vackra kyrkan eller rådhuset.
Staden är även känd för Drammenselva med dess storslagna möjligheter för sportfiske.

First Hotel Ambassadeur

First Hotel Ambassadeur

Average Ratings
Service
Läge
Restaurang
Personal
Renlighet
Prisvärde
  • Adress: Strömsö Torg 7, DRAMMEN
  • Priser: Pris från 1650 NOK beroende på säsong och veckodag.
  • Tel: +47 31 01 21 00

First Hotel Ambassadeur ligger i hjärtat av Drammen, nära till allt. Hotellets inredning går i en blandning mellan flott nyklassisk design och modernitet. Den personliga servicen, atmosfären och alla hotellets aktiviteter gör First Hotel Ambassadeur till det självklara valet av boende i Drammen. Hotellet har även en restaurang som bjuder på något för alla.

First Hotel Ambassadeur har även goda möjligheter för konferenser, i nuläget 15 konferensrum med plats för ca 400 deltagare.

Läs mer
Rica Park Hotel

Rica Park Hotel

Average Ratings
Service
Läge
Restaurang
Personal
Renlighet
Prisvärde
  • Adress: Gamle Kirkeplass 3, DRAMMEN
  • Priser: Pris från 1180 NOK beroende på säsong och veckodag.
  • Tel: +47 32 26 36 00

Hotellet ligger centralt, ca 500 meter från centralstationen, i Drammen med närhet till shopping, teatern och en av landets bästa plats för sportfiske, Drammenselva. Rica Park Hotel har 100 rum och möjlighet till konferens.

Vill du inte gå ut och äta finns det 2 restauranger på hotellet, Hannas Kjökken eller Urtehaven. Prova även hotellets bar, Theaterhjörnet.

Läs mer